Workshop als gezellig uitje of om thuis de show te stelen

Onze workshops zijn een training voor de thuisbarista of als aanvulling voor de professionele barista. Wil je de show stelen voor je visite, een leuk uitje voor je vriendengroep of bedrijf of gewoon je eigen kennis vergroten? Volg bij ons een introductie tot de wereld van koffie, een latte art training of filter koffie workshop

In een creatieve omgeving gaan we samen aan de slag om je de eerste stappen te leren op het gebied waarvan jij je kennis wil vergroten. We geloven in een leren door te doen aanpak waardoor je in een kleine groep zoveel mogelijk zelf aan de slag kan. Onderstaande workshops* worden in een ongedwongen sfeer gegeven waarbij wij ons best doen om je nog enthousiaster te maken over koffie.

Wil je het professioneler aanpakken? Bekijk dan het cursusaanbod.

Workshops van Doppio Academy

Workshop Coffee Basics

Coffee Basics is de ideale workshop voor iedereen die nieuw is in de koffiewereld of interesse heeft in deze mooie drank. In deze workshop behandelen we de basisbeginselen van espresso en melk.

Workshop Latte Art

Altijd al een hartje, tulp of rosetta willen schenken in je cappuccino? In deze workshop gaan we aan de slag met je techniek zodat ook jij dit kunstje onder de knie krijgt. Oefening baart kunst!

Workshop Slow Coffee

Als koffieliefhebber kan de trend slow coffee je niet ontgaan zijn. In deze workshop behandelen we het zetten van filterkoffie met één van de verschillende alternatieve zetmethodes.

Workshop volgen?