Contact met Doppio Academy

Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen over de workshops of cursussen? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactgegevens. We geven graag antwoord op al je vragen!

Doppio Espresso Joure

Doppio Espresso Joure ligt pal aan het begin van de Midstraat, dé winkelstraat van Joure, met voldoende gratis parkeergelegenheid. Doppio Espresso Joure is een ruime vestiging met een moderne, maar toch knusse ambiance. Bij zomerse temperaturen kan je heerlijk buiten zitten op de loungebanken en genieten van een high tea of lekker een borrel nemen na een dag werken.

Doppio Espresso Leeuwarden

Deze vestiging zit in hartje centrum van Leeuwarden. De espressobar zit in een heerlijk doorzonpand en maakt deel uit van de ontwikkeling “Nieuw Zaailand”. Nieuw Zaailand is het bruisende winkelcentrum van Leeuwarden met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige winkels. Daar mag een Doppio Espresso vestiging niet ontbreken. Binnen is volop ruimte om rustig te genieten van het heerlijke assortiment. We schenken niet alleen koffie en thee, maar hebben ook een pilsje of wijntje voor in de namiddag of avond. 

Doppio Espresso Joure

Midstraat 7
8501 AC Joure

0513 789 425
joure@doppio-academy.nl

Doppio Espresso Leeuwarden

Wilhelminaplein 54
8911 BS Leeuwarden

058 845 9586
leeuwarden@doppio-academy.nl

Komende workshops en cursussen

Geen evenementen gevonden!