Workshop Latte Art Joure

Workshop Latte Art Joure

Voor wie?

Krijg je het nog niet voor elkaar om microschuim te maken en latte art te serveren? Of vind je het gewoon leuk om de techniek te leren? Dan is deze workshop voor jou. Voor deze workshop is geen instapniveau vereist. Als je al enige ervaring hebt focussen we meer op de latte art, is dit nog niet het geval dan richten we ons eerst op techniek.

Is dit alleen in Joure mogelijk?

Deze workshop is niet alleen in Joure te volgen, maar ook op onze locatie in Leeuwarden. Wanneer je deze workshop graag in Leeuwarden wilt volgen kun je je inschrijven voor de Workshop Latte Art in Leeuwarden.

Wat leer je tijdens deze workshop?

Het doel van deze workshop is dat je mooi en egaal microschuim kan maken en de beginselen van latte art hebt geleerd. Tijdens deze workshop behandelen we de structuur en bestanddelen van melk, opschuimtechnieken en inschenkmethodes. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag en oefen je met de hartjes, tulpen en rosetta’s. In dit geval geldt ook zeker: oefening baart kunst! Bij deze workshop focussen we ons dus vooral op het bestanddeel melk en laten we de theorie over espresso voor het grootste gedeelte achterwege. Eén van de skills die dus niet mag ontbreken wanneer je barista bent is het schenken van latte art. Dit is het schenken van figuurtjes met melkschuim in de espresso. Een koffie moet vooral lekker zijn, maar het is ook belangrijk dat een koffie er lekker uitziet!

Wel of geen examen?

Aan deze workshop is geen examen verbonden en er valt geen SCA Barista certificaat mee te behalen. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Momenteel is er nog geen trainingsdatum bekend. Houd de website in de gaten! Bekijk ons complete aanbod van komende workshops en cursussen.

  • Tijdsduur: 2,5 uren
  • Extra informatie:
    • Geen certificaat / diploma

Datum

30 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

19:00 - 21:30

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:30 mrt 2022
  • Tijd: 13:00 - 15:30

Kosten

€ 59,00

Locatie

Doppio Joure
Midstraat 7, 8501 AC Joure
Categorie

Organisator

Doppio Espresso Joure
Telefoon
0513 789 425
Email
joure@doppio-academy.nl
QR code

Vragen over deze workshop?