Volg een gecertificeerde cursus en wordt een professionele barista

Naast workshops geven we ook cursussen. Deze zijn specifiek gericht op het vak van barista. In diverse fases behandelen we de skills die je als barista moet hebben. Na een dagtraining leg je examen af waarna je internationale erkenning krijgt als barista. Doppio Academy is SCA geaccrediteerd. Dit staat voor Specialty Coffee Association.

Wil je van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam? Heb je ambitie om professioneel barista te worden? Of wil je voor je talent internationale erkenning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder leggen we je de verschillende modules uit.

Cursussen van Doppio Academy

Introduction to coffee

Introduction to coffee is de ideale cursus voor iedereen die nieuw is in de koffiewereld of een interesse heeft in deze mooie drank. In deze cursus behandelen we de basisbeginselen van espresso en melk. Deze cursus rond je af met een certificaat.

SCA Barista Foundation

In deze cursus behandelen we de kernwaarden van het baristavak. Er is geen ervaring vereist voor deze training. Voor iedereen die zijn eerste bewuste stappen wil zetten als professioneel barista.

SCA Barista Intermediate

De barista Intermediate cursus is de volgende stap na het behalen van je Barista Foundation certificaat. Bij deze cursus gaan we aan de slag met het verdiepen van je kennis en vaardigheden.

Cursus volgen?