Workshops en cursussen bij Doppio Academy in Joure

Alle workshops en cursussen worden gegeven in een oud pakhuis genaamd Achter de Toer. Dit is een locatie achter restaurant De Jouster Toer waar naast deze cursussen ook wijnproeverijen, kookworkshops en andere culinaire ervaringen worden verzorgd. Bij de Foundation en Intermediate cursus is een lunch inbegrepen en bij de workshops is het mogelijk om een arrangement bij te boeken.

Arrangementen voor ultieme smaakbeleving

In samenwerking met Johan Schotanus en Diana Thijsseling kunnen we van de workshops een culinaire beleving maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om er een diner of een arrangement met hapjes en drankjes aan toe te voegen. Johan is vinoloog en samen met Diana en zijn team hanteren zij puur, eerlijk en creatief als sleutelwoorden in de keuken. Samen met hun zoeken we naar mooie smaakcombinaties voor de workshops. Bij de cursussen is een lunch inbegrepen en is het niet mogelijk een arrangement gedurende de cursus bij te boeken. Aansluitend is wel een optie. Voor informatie over deze arrangementen kan je contact met ons opnemen.

Doppio Academy Joure

De Jouster Toer
Midstraat 54
8501 AR Joure

0513 789 425
academy-joure@doppio-espresso.nl

KVK 61101141

Workshops en cursussen in Joure